Första målen för Balagizi

Bild till nyheten Första målen för Balagizi
18-årige James Balagizi gjorde mot Northampton Town både sitt första och andra seniormål i karriären.

Mittfältaren James Balagizi är en av Liverpools många unga talanger som lånats ut under säsongen 2022/23. Han har fått en bra start i League Two-laget Crawley Town och gjorde igår sina första mål på seniornivå i karriären.

Matchen mellan Crawley Town och Northampton Town slutade i en 3-2-förlust för Balagizi och Co., men 18-åringen prisades som matchens lirare efter sina två fullträffar.

– Självklart är det någonting man drömmer om som barn, att få spela professionell fotboll och att få göra sitt första mål. Jag är väldigt glad att ha gjort det här, sa Balagizi efter matchen.

– Tyvärr fick vi inte med oss resultatet vi ville, men jag är väldigt glad att ha gjort mina första mål. Jag har tränat en hel del på mina avslut tillsammans med tränarna. Jag har haft ett par chanser i tidigare matcher så jag är glad att arbetet jag lagt ned börjar ge resultat.

På annat håll hjälpte Rhys Williams Blackpool till en hållen nolla och en 1-0-seger mot Queens Park Rangers i The Championship. 

I League Two stod Vitezslav Jaros i mål för Stockport County som efter att ha tvingats slutföra matchen med tio man förlorade med 2-1 mot Doncaster Rovers. I samma liga spelade Adam Lewis 58 minuter för Newport County i en 3-2-förlust mot Salford City.

Ännu lägre ned i ligasystemet, i Northern Premier League Division One West, spelade målvakten Marcelo Pitaluga i Macclefields 3-1-seger mot Leek Town.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer