​Medias reaktion: "Hur tänkte han?"

Bild till nyheten ​Medias reaktion: "Hur tänkte han?"
Darwin Nunez har fått mycket uppmärksamhet i media sedan övergången till Liverpool, men efter matchen mot Crystal Palace var det av, för honom och Liverpool, fel anledningar.
Neil Jones, Goal:

"Oj, oj, oj. Hur tänkte uruguayanen?"

"När Liverpool låg under 1-0 på ett nervöst Anfield, när spelarna behövde behålla kylan, gjorde Nunez precis det laget inte behövde. Han reagerade på lite provokation från Joachim Anders och plötsligt låg Palace-försvararen i marken."

"Paul Tierney tvekade inte att dra fram det röda kortet och Nunez behövde eskorteras av planen av James Milner."

"Det var kostsamt för laget och det kommer att bli kostsamt under de kommande veckorna. Nunez kommer inte spela på Old Trafford nästa vecka, inte heller mot Bournemouth eller Newcastle. Med redan rådande brist på resurser kunde Klopp gott ha varit utan några sekunders ren dumhet från sitt dyra nyförvärv."

"Två matcher in, fyra tappade poäng. Det känns nästan absurt att säga, men det känns som mycket att ta igen med tanke på den standard som satts i Premier League-toppen under de senaste åren.

"Mer oroande är dock att Liverpool inte alls ser ut som det lag vi vant oss att se och det faktum att skadelistan är längre än något annat lags."

"Utan spelare som Thiago, Diogo Jota, Joel Matip och Ibrahima Konate är de ett betydligt svagare lag - Manchester City lär vara mycket nöjda över vad de sett så här långt."

Andy Dunn, Mirror:

"Efter att Darwin Nunez tappade huvudet tog det honom ett bra tag att lämna planen. Det är ingen tröst, men kanske var det så att hans ilskna uttåg på något sätt inspirerade Liverpool till en poäng."

"Nunez kommer nu att missa de tre kommande matcherna och Jürgen Klopps lag söker fortfarande efter toppformen."

"Som 30-årsfirande för Premier League var detta ingen finare tillställning, det var mer Öl och smörgåsar än champagne och kaviar."

Mark Delgado, This is Anfield:

"Det skulle vara Darwins dag, hans hemmadebut inför en förväntansfull Anfieldpublik efter insatsen från bänken mot Fulham."

"Man kan lugnt säga att det inte riktigt gick som planerat. Nunez missade några chanser tidigt och visades sedan ut innan timmen var spelad. En dum reaktion såg honom skalla som svar på en knuff. Idiotin åsido så var detta verkligen inte vad det här laget har handlat om vad gäller reaktioner i frustrerande lägen. Han kommer behöva lära sig det omedelbart."

Nathan Ridley, Mirror:

"Under de tre senaste åren har det varit svårt att finna någon negativ statistik kopplat till Liverpool. Jürgen Klopp har i stort sett varit överlägsna på hemmaplan, starka på bortaplan och spelarna har klivit fram gång efter annan. Men nu har The Reds manager någonting allvarligt att ta itu med."

"Liverpool har nu hamnat i underläge i sina sex senaste Premier League-matcher."

Paul Gorst, Liverpool Echo:

"The Reds är stolta över stabiliteten och oviljan att agera i panik när det gäller värvningar, men efter detta behöver någonting göras för att förstärka truppen."

"En skadekris hotar redan att sätta krokben för dem endast två matcher in i säsongen."

"Efter rop på en ny mittfältare hela sommaren har skador på Konate och Matip lett till huvudbry på mittbacksfronten. Att Nat Phillips gjorde sin första Premier League-start sedan maj 2021 sade allt. Men det är i offensiven som det mest akuta problemet finns."

"Firmino är potentiellt borta med skada och Jota är fortfarande inte tillgänglig för spel, vem ska leda anfallslinjen mot Manchester United om en vecka?"

Richard Jolly, Independent:

"Titelracet kanske inte är över, men trots att det återstår 108 poäng att spela om, är det svårt att ta ikapp den här typen av poänggap mot Pep Guardiolas lag, särskilt när vinnarna troligen landar på omkring 95 poäng."

"Liverpool reser till Old Trafford nästa vecka och de två mest framgångsrika klubbarna i engelsk historia jagar fortfarande en första ligaseger för säsongen."

"Serievinnarna har blivit segerlösa."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer