– Självklart är vi besvikna

Bild till nyheten – Självklart är vi besvikna
James Milner är besviken efter 1-1-matchen mot Crystal Palace men tar ändå med sig kämpaglöden i laget efter utvisningen som någonting positivt.

Liverpool och Crystal Palace delade på poängen efter en match på Anfield där Wilfried Zaha gav gästerna ledningen innan Luis Diaz kvitterade i andra halvlek. 

– Självklart är vi besvikna, säger James Milner till Sky Sports.

– Vi vill vinna våra matcher, särskilt på hemmaplan. Jag tycker att vi inledde ganska bra men tappade fart halvvägs in. De har kvalitet och vi visste att de skulle hota på kontringar, vi kunde ha försvarat oss bättre. Vi hade chanser som vi inte riktigt tog vara på.

The Reds var det klart bättre laget under matchens första halvtimme men fick ändå jobba i underläge efter Palace kontring och Zahas fina avslut.

– Sådan är fotbollen, sådan är Premier League, det är alltid tufft. Man möter välorganiserade lag, lag med kvalitet som försöker såra en på kontringar. De är välorganiserade samtidigt som de har några riktigt duktiga spelare individuellt som slog till med en bra kontring.

– Det är en besvikelse men vi skapade åtminstone chanser. Om man inte skapar någonting alls är det ett större problem. Vi skapar chanser som vi måste ta vara på. Det är ingen optimal start på säsongen men vi måste fortsätta att spela som vi gjorde i början och slutet av den här matchen. 

– Jag tycker att vi reagerade bra efter att tvingats gå ned på 10 man. Publiken hjälpte oss också. Lucho gjorde ett fantastiskt mål.

Om Darwins röda kort:

– Jag såg inte incidenten. Han lär vara besviken och det är upp till oss att stötta honom. Jag är säker på att han kommer att lära sig av det. Lagets reaktion var viktig. Laget och publiken reagerade bra, de stod bakom oss och vi kunde ha satt dit ett segermål, säger Milner. 

– Det ville sig inte idag men vi måste fortsätta jobba på. Det är vad bra lag gör, de håller samman i tyngre perioder. Vi har en bra stämning i klubben och man behöver inte säga mycket om supportarna här, de är fantastiska. 

– Det är inte den start vi önskade men man kan se att viljan finns där. Vi hade en tuff vecka där förberedelserna inte varit optimala. Det är en besvikelse men man kan inte förneka att viljan fanns där.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer