​Lånekollen: Andra raka nollan för Jaros

Bild till nyheten ​Lånekollen: Andra raka nollan för Jaros
Vitezslav Jaros höll i helgen sin andra raka nolla för Stockport County.

England

The Championship

Rhys Williams spelade 90 minuter för Blackpool som åkte på en sen förlust mot Swansea City.

Tyler Morton spelade en halvlek när Blackburn Rovers besegrade West Bromwich med 2-1 på Ewood Park.

Leage One

Ytterbacken Conor Bradley startade och spelade 75 minuter för Bolton mot Port Vale. Bolton fick ett tidigt rött kort men spelade till sig 0-0 och en poäng.

League Two

James Balagizi blev inbytt för Crawley Town i den 71:a minuten i en 0-0-match mot Harrogate.

Adam Lewis spelade hela matchen för Newport County som förlorade med 2-0 mot Bradford City.

Vitezslav Jaros gjorde sin andra raka start för Stockport County och efter att ha hållit nollan i 1-0-segern mot Harrogate Town i Ligacupen spikade han återigen igen när Colchester United besegrades med samma siffror. Segern innebar lagets första poäng i ligan den här säsongen.

Northern Premier League West Division

Marcelo Pitaluga höll nollan och hjälpte sitt Macclesfield FC att ta en 3-0-seger mot Clitheroe i säsongens första ligamatch.

Skottland

Skotska Premiership

Mittfältaren Leighton Clarkson gjorde sin första start för Aberdeen men tvingades utgå med en känning efter 67 minuter. Matchen, mot Motherwell, slutade i en 3-2-förlust.

Övrigt

I Österrike blev Billy Koumetio inbytt i den första halvleken när Austria Vienna slog TSG Tirol med 2-1 i österrikiska Bundesliga.

Owen Beck satt på bänken hela matchen när Famalicao förlorade med 3-0 mot Sporting Braga i portugisiska högstaligan.

Jakub Ojrzynski fick inte heller speltid i helgen. Han satt på Radomiak Radoms bänk matchen igenom när de besegrade Lechia Gdansk med 4-1.

Källa: Liverpoolfc.com.