Supertalang drömmer om spel för Liverpool

Bild till nyheten Supertalang drömmer om spel för Liverpool
Flamengos mittfältare Joao Gomes har ryktats vara ett transfermål för Manchester United, men han har uttryckt en önskan om spel för en helt annan Premier League-klubb.

Mittfältaren Joao Gomes är den senaste i raden av unga talanger från Flamengo som nu finns på de europeiska storklubbarnas radar. 21-åringen har redan gjort 93 framträdanden för klubben och är en nyckelspelare på deras mittfält.

Gomes är en mångsidig spelare som kan spela i flera olika roller på ett centralt mittfält, mycket tack vare sin fina teknik och spelförståelse. 

Manchester United jagar febrilt efter nya mittfältare och Gomes är en av många spelare som ryktats stå med på deras önskelista. Ett problem som kan komma att uppstå i Manchester-klubbens värvningsförsök är Gomes förkärlek för ärkerivalen Liverpool.

– Liverpool är ett lag jag vill spela för. Jag har en stor längtan efter att spela i Champions League, det är min största dröm inom fotbollen, sa Gomes nyligen i en livesändning på Instagram.

Liverpool är också ute efter en mittfältsvärvning, men det mesta tyder på att de väntar till nästa sommar innan de förstärker på den positionen. Skador på Thiago, Alex Oxlade-Chamberlain och Curtis Jones har dock på nytt satt fart på spekulationer om en värvning redan nu. Skulle Gomes bedömas vara rätt spelare sägs The Reds behöva betala £32M för att köpa loss honom från Flamengo.

Kris i Man United

Manchester United är minst sagt i behov av att förstärka laget. I den andra Premier League-omgången följde de upp premiärförlusten mot Brighton genom att förlora med hela 4-0 mot Brentford och är för tillfället på sistaplats i tabellen.

Motståndare i omgång tre? Liverpool! Nye managern Erik ten Hag har uppenbarligen en del jobb att göra på träningsplanen under veckan för att förbereda sitt lag för rivalmatchen på Old Trafford.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer