​Darwin satte fart på karaokekvällen

Bild till nyheten ​Darwin satte fart på karaokekvällen
Darwin Nunez har erkänt att han var väldigt nervös under de första veckorna som Liverpoolspelare. När det var dags för den traditionella karaokekvällen ska det dock inte ha funnits några som helst tecken på nervositet hos nyförvärvet.

Efter en imponerande säsong med Benfica, där Darwin Nunez, gjorde 34 mål, beslutade sig Liverpool för att göra vad som krävdes för att säkra spelarens tjänster. De förhandlade fram en övergångssumma på, om diverse prestationsbaserade klausuler aktiveras, £85M - ett klubbrekord.

Den dyra prislappen och flytten till en klubb av Liverpools kaliber medför press på Nunez som i tidigare intervjuer erkänt att han kände sig så nervös till en början att han knappt kunde sätta en passning rätt på träning.

Det var dock en kväll, några veckor in i försäsongen, då nervositeten var som bortblåst. Liverpooltruppen var på plats i Österrike för sitt träningsläger och anordnade den traditionella karaokekvällen där nytillskotten i truppen uppträder. Nunez stal showen, detta enligt Dominic King i Daily Mail.

Darwins framträdande fick fart på publiken och Luis Diaz ska ha dansat vilt med tröjan på huvudet och det dröjde inte länge innan fler spelare anslöt till dansandet.

Jürgen Klopp har tidigare pratat om karaokekvällen som helt fantastik och av Darwins prestationer på planen sedan dess att döma - med vunnen straff och ett mål mot Manchester City följt av ett mål och en assist mot Fulham - verkar den ha gjort susen för att lugna anfallarens nerver.

Darwin var inte ensam att sjunga den kvällen. Nedan kan du se ett klipp där Yinka Ademuyiwa, som jobbar som materialare i truppen, glänser med en version av "Ice Ice Baby".


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer