​– Vill visa en reaktion mot Palace

Bild till nyheten ​– Vill visa en reaktion mot Palace
James Milner hoppas att laget kan lägga premiärinsatsen bakom sig och leverera på topp i säsongens första hemmamatch mot Crystal Palace.

Premier League-premiären mot Fulham blev en besvikelse för Liverpool både vad gäller insats och resultat. Slutresultatet skrevs till 2-2 och endast en poäng följde med hem till Merseyside.

– Vi vet att vi inte nådde upp till den nivå vi hade önskat, säger James Milner till Liverpoolfc.com.

– Vi har pratat ihop oss i gruppen om vad vi kan göra bättre och hur vi ska bli bättre. Alla har funderat över sina egna insatser. Vi måste förbättra oss, det är ingen som inte tar det på allvar. Vi är medvetna om förväntningarna och den nivå vi vill nå. Ingen är större kritiker än grabbarna i omklädningsrummet.

– Det var en besvikelse men förhoppningsvis kan vi studsa tillbaka och visa en reaktion på måndag.

Milner känner trots allt att det finns en del positiva delar att ta med sig från matchen på Craven Cottage.

– Jag tycker det är viktigt att man kunde se att vi krigade. Det fanns där. Vi hamnade i underläge men kom tillbaka. Vi skapade ett par chanser för att ta hem segern, det kunde varit en sådan dag där vi rånade dem på tre poäng, säger han.

– Det är härligt att se att vi kämpade in i det sista trots att saker och ting inte gick vår väg och att vi inte spelade bra. Vi fortsatte jobba och Harvey och Darwin kom in från bänken och satte avtryck, vilket är viktigt. Det är någonting man behöver under en säsong och med skadorna vi har nu är det viktigt att hela truppen är redo.

Gör i år sin 21:a Premier League-säsong

– Jag forsätter att jobba på och försöker göra vad jag gjort innan, säger Milner om förväntningarna på ännu en säsong i den engelska högstaligan.

– Jag har pratat om det tidigare, i varje intervju får man höra hur gammal man är och får frågan om när man ska sluta. Jag har varit med om allt, när jag började så fick jag frågor om hur jag hanterade det trots min unga ålder.

– Det känns som att det var två minuter sedan allting började för mig och nu är jag den gamla gubben i omklädningsrummet. Det har varit en fantastisk resa så här långt och jag vill fortsätta på samma spår och vinna fler titlar.

– Om du hade sagt till mig vad som skulle hända här när jag först skrev på så hade jag verkligen tagit det. Det har varit en fantastisk resa. Man kan se hur laget utvecklats från när managern först kom, när vi hade dagar där vi var oslagbara men hade problem att prestera kontinuerligt. Det har vi lyckats med senare och titlarna följde. Att vara en del av det har varit fantastiskt.

– Nu gäller det att fortsätta. Man vinner inte titlar bara för att man var bra förra säsongen. Vi måste få det att hända. Det handlar om att göra jobbet på träning, vara redo för matcherna och redo att ta sig igenom hinder så som skador, avstängningar och resor. Tre matcher i veckan, komma hem sent från resor i Europa, det viktiga är hur man hanterar det. Vi måste se till att vi gör det bäst av alla och att vi är ett bättre lag än förra säsongen eftersom alla blir bättre hela tiden.

På måndag väntar säsongens första hemmamatch i tävlingssammanhang och det är Patrick Vieiras Crystal Palace som står för motståndet.

– Pat har fått dem att spela riktigt bra. De har några duktiga spelare. Han har organiserat dem väl och de är inte rädda för en tackling.

– Det kommer att bli en väldigt tuff match på Anfield under strålkastarljusen, första hemmamatchen för säsongen. Det är viktigt att vi tar en seger och förhoppningsvis kan den speciella Anfield-stämningen hjälpa oss att studsa tillbaka från besvikelsen i första matchen. Hemmamatcherna är så viktiga så det är viktigt att inleda med en seger, avslutar Milner.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer