​Besviken efter försäsongsnobben

Bild till nyheten ​Besviken efter försäsongsnobben
Jake Cain erkänner att han blev besviken över att inte få chansen att visa upp sig under försäsongsturnén efter ett lyckat utlån. Nu hoppas han bli utlånad på nytt i jakt på mer erfarenhet.

Jürgen Klopp tog med sig 12 akademispelare till försäsongsturnén i Asien men Jake Cain blev kvar hemma på Merseyside. Efter ett lån i League Two-laget Newport County där 20-åringen gjorde 28 framträdanden trodde han att han skulle få chansen i A-laget under försäsongen.

– Jag ska inte ljuga, jag var besviken, säger Cain till Goal.

– Jag tyckte att jag hade ett bra lån, jag gjorde vad jag blev ombedd att göra och jag trodde att jag skulle kunna komma tillbaka och visa A-laget vad jag kan göra.

– Det är det bästa laget i Europa så jag förstår att det blir svårt att slåss om en plats i laget, men jag trodde kanske att jag skulle få åka med på turnén och visa vad vad jag kan och se vad tränarna säger. Så ja, det var en besvikelse.

Liverpool har blivit kontaktade av ett flertal klubbar som är intresserade av att låna Cain denna säsong.

– Jag är redo för en ny utmaning. Jag måste lånas ut igen, jag behöver spela seniorfotboll och jag känner att jag kommer vara redo från start nu när chanserna kommer. Jag vet att jag är redo, säger han.

– Jag lämnade som en pojke återvände som en man (från Newport). Jag hade det tufft till en början eftersom det är så stor skillnad jämfört med U23-fotboll. Man måste vinna, varje poäng spelar roll och den mentaliteten måste man ta till sig väldigt snabbt.

– I slutet kände jag att jag var en av ligans bästa mittfältare. Jag kände mig bekväm mot vilket motstånd som helst.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer