Drömstart för Bradley i Bolton

Bild till nyheten Drömstart för Bradley i Bolton
Conor Bradley har fått en succéartad start på lånesejouren i Bolton.

I juni lämnade Conor Bradley Liverpool på ett säsongslångt lån till Bolton. Högerbacken behövde inte lång tid på sig att anpassa sig och visade framfötterna redan under träningsmatcherna med både mål och assist.

19-åringen har tagit med sig den fina formen in i tävlingssäsongen. I helgen gjorde han en assist i Boltons 3-0-seger mot Wycombe Wanderers och blev uttagen i veckans lag i League One. Han följde sedan upp den fina insatsen med ett vackert mål i en 5-1-seger mot Salford City som tog Bolton vidare till andra rundan av Ligacupen.

Målet innebär att Bradley alltså står noterad för ett mål och en målgivande passning på sina tre första tävlingsmatcher för "The Trotters". 

Se målet mot Salford 1:26 in i klippet nedan:

Fler utlånade i spel

I Ligacupomgången gjorde målvakten Vitezslav Jaros sin första match för Stockport County. Jaros spikade igen sitt mål och hjälpte laget att ta sig vidare efter en 1-0-seger mot Harrogate Town.

Ytterbacken Adam Lewis fick sin första start för Newport County i cupmatchen mot Luton. Det blev en händelserik match som tillslut slutade i en 3-2-seger för Lewis och Co.

James Balagazi gjorde ett sex minuter långt inhopp för Crawley Town som slog Bristol Rovers med 1-0. En skön seger för mittfältaren efter två raka förluster i League Two.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer