– Han kommer bli en stjärna

Bild till nyheten – Han kommer bli en stjärna
Phil Thompson har höga förväntningar på unge Fabio Carvalho.

Liverpoollegendaren Phil Thompson är imponerad av Fabio Carvalho och jämför honom med David Beckham. 19-åringen anslöt till The Reds i somras och har redan visat glimtar av vad han kommer att kunna erbjuda till lagets offensiv. 

– Jag såg tillräckligt mycket av honom i Fulham för att se vad han bidrar med. Många fokuserar på målen men man får inte glömma assisten, säger Thompson i podcasten Off The Ball.

– Man kan gå tillbaka till David Beckham. Folk säger att "han hittar spelare", nej det gör han inte. Han spelar bollen i rätt yta för anfallaren och det är vad Carvalho gör. Han kommer att bli en stjärna, det är jag säker på. Han har så mycket kvalitet och kommer chockera många.

Thompson är inte ensam av att spå en strålande framtid för Carvalho som gjorde 10 mål och 8 assist för Fulham förra säsongen. Manager Jürgen Klopp har upprepade gånger konstaterat att den mångsidige 19-åringen redan är en viktig spelare för laget.

– Han är en toppspelare. Jag älskar det. Han är en enormt stor talang och en väldigt bra person. Jag är väldigt nöjd med honom. Han är viktig för oss, vi litar på spelare i hans åldersgrupp. Vi väntar inte tills de är 22 eller 23 för att spela dem, sa Klopp inför matchen mot Fulham.

– Han är redo precis som Harvey (Elliott). Det är härligt. Vi alla behöver lite tur i livet med skador och sådant, men om han kan undvika dem så kommer han att bli en mycket viktig spelare för oss.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer