Valde Roma efter samtal med Salah

Bild till nyheten Valde Roma efter samtal med Salah
I samband med att Gini Wijnaldum presenterades som Romaspelare för den italienska pressen berättade han att Mohamed Salah övertygade honom att skriva på för klubben.

Efter ett tungt år i Paris Saint-Germain har Gini Wijnaldum nu lånats ut till Roma där mittfältaren hoppas få en nystart efter den misslyckade flytten från Liverpool till Paris.

Mittfältaren presenterades officiellt under tisdagen och på presskonferensen förklarade han beslutet att ansluta till den italienska klubben.

– Anledningen till att jag ville komma hit är den insats klubben lade ned för att försöka värva mig. En annan anledning är att jag pratade med Mo Salah och Kevin Strootman om klubben, staden och jag hörde bara positiva saker. Det övertygade mig verkligen.

Erfarenheten av att spela mot Roma under sin tid i Liverpool var också en bidragande faktor.

– Vi mötte bara Roma en gång, eller två gånger, en gång på Anfield och en gång här i Italien. Stämningen var fantastisk. 

– Jag visste att jag skulle spela för en klubb som har en väldigt bra stämning på läktarna med fantastiska supportrar, supportrar som verkligen stöttar laget. Det var det enda jag visste så jag pratade med Salah och Strootman, de sa bara positiva saker. 

– Klubben fick mig verkligen att känna mig önskad med tanke på det arbete de lade ned för att värva mig. Jag kände mig uppskattad och det gjorde att jag fattade beslutet. 

Källa: Thisisanfield.com.


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer