– De kan inte få panik

Bild till nyheten – De kan inte få panik
Jamie Carragher har gett sin syn på huruvida Liverpool behöver agera mer på transfermarknaden eller ej denna sommar.

Jürgen Klopp har varit tydlig under hela sommaren att Liverpool har tillräckligt med mittfältare och trots att spelare som Thiago, Alex Oxlade-Chamberlain och Curtis Jones nu återfinns på skadelistan underströk han nyligen att en värvning måste vara rätt på lång sikt, inte endast för de kommande veckorna.

Trots Klopps kommentarer finns det många tyckare i diverse medier som bestämt hävdar att Liverpool behöver förstärka mittfältet innan transferfönstret stänger. Jamie Carragher har nu delat med sig av sina tankar kring situationen.

– Jag tror att de flesta skulle säga att Liverpools mittfält kan förstärkas utifrån ett kvalitetsmässigt perspektiv, då tänker jag inte på bredden, de har tillräckligt med spelare. Men det hade gått att hitta en spelare som bidrar med någonting annat, någonting som de inte har just nu, säger han till Sky Sports.

– Jag vill endast se Liverpool och Jürgen Klopp gå efter en sådan spelare om de får exakt den spelare de vill ha. Liverpools framgångar på transfermarknaden handlar till stor del om att de inte fått panik. Det kan inte få det denna gång heller.

– Om den spelare de vill ha inte är tillgänglig bör de inte göra någonting. Om det finns en mittfältare som har de kvaliteter som de söker och som är tillgänglig då hade jag gärna sett en värvning, såklart. Men få inte panik.

– Titta på hur länge de väntade på Virgil van Dijk. Affären föll igenom under sommaren men de väntade till januari, de värvade ingen annan mittback, de väntade på den spelare de ville ha. Jag tror att de agerar likadant nu med mittfältet. 


12 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer