Quantcast

Nästa match (Premier League)

Brighton  klubbmärke Brighton (H)

lördag 01 okt 16:00

Tierney dömer mot Palace

Bild till nyheten

Paul Tierney, som kritiserats för sin insats i premiären mellan Manchester United och Brighton, har tilldelats rollen som huvuddomare i Liverpools kommande match.

Premier League är tillbaka och diskussionerna om domsluten likaså. I matchen mellan Manchester United och Brighton (som slutade 2-1 till "The Seagulls") stod mittbacken Lisandro Martinez för en tydlig knuff i ryggen på Danny Welbeck utan att bestraffas. Senare undvek Scott McTominay rött kort för en stygg stämpling.

Huvuddomare i matchen var Paul Tierney och Premier League har nu meddelat att det blir han som dömer Liverpools första hemmamatch för säsongen, mot Crystal Palace på måndag. I VAR-rummet kommer Andre Marriner ha huvudansvaret och Craig Pawson är fjärdedomare. 

Tierney är långt ifrån en favoritdomare för de med Liverpoolsympatier, inte minst efter insatsen i 2-2-matchen mot Tottenham i december där han inte visade ut Harry Kane för att senare ta fram det röda kortet när Andy Robertson stod för en liknande tackling. Dessutom ansåg många att Diogo Jota borde ha fått en straff.

Matchen mellan Liverpool och Crystal Palace spelas på måndag med avspark 21:00. 

Bannerbild