​Premiärförlust för U21

Bild till nyheten ​Premiärförlust för U21
Liverpools juniorer hade en tung eftermiddag på akademin i Kirkby där de premiärspelade mot Manchester City.

Ligaspelet är igång även för akademilagen och för Liverpools U21 stod Manchester City för motståndet i säsongens första tävlingsmatch.

Det ville sig inte alls för de unga röda mot ett City-lag som tog ledningen åtta minuter in i matchen genom Adedire Mebude, höll tätt bakåt och tog med sig ledningen in till pausvilan.

I den andra halvleken skapade Liverpool ett par fina chanser men det var gästande City som såg till att sätta bollen i nät. Efter en dryg timmes spel gjorde Mebude sitt andra mål för matchen och strax därefter utökade de sin ledning till 3-0 tack vare ett mål av Daniel Ogwuru.

Liverpool jagade en reducering men lyckades inte spräcka målnollan och fick se sig besegrade i premiärmatchen. Nästa helg väntar en bortamatch mot Brighton.

Liverpools U21: Davies, Mabaya, Chambers, Quansah, Jonas, Bajcetic (Corness, 72), Frauendorf (Woltman, 66), Clark (Cannonier, 72), Stewart, Cain, Norris (Musialowski, 66).