Jota förlänger till 2027!

Bild till nyheten Jota förlänger till 2027!
Diogo Jota har satt sin namnteckning på ett nytt långtidskontrakt med Liverpool.

Diogo Jota, som kom till Liverpool från Wolverhampton 2020, har visat sig vara en strålande värvning som spelat en viktig roll i de senaste årens framgångar. Med sina 21 mål ifjol hjälpte han laget att säkra den inhemska cupdubbeln.

Nu uppmärksammas han för sina prestationer med en kontraktsförlängning, det bekräftas på Liverpoolfc.com. Enligt samstämmiga uppgifter från engelska journalister rör det sig om ett femårskontrakt.

– Jag är väldigt stolt, det är jag verkligen, säger portugisen efter att ha skrivit på kontraktet.

– Sedan jag kom hit för två år sedan har jag etablerat mig som en viktig spelare i det här laget, det var precis det jag önskade. Med det här kontraktet visar klubben att de tror på mig som spelare. För mig känns det väldigt bra att veta att jag kommer att bli kvar här ett bra tag framöver.

– Nu väntar en ny säsong, vi kör!

Jota har några veckors rehabilitering kvar att genomföra för att bli kvitt en hamstringskada, men när han är tillbaka hoppas han kunna bidra till att klubbens prisskåp fylls på ytterligare.

– Tyvärr åkte jag på ett bakslag under försäsongen. Jag blev skadad i den sista matchen för säsongen, med Portugal. När jag kom tillbaka kände jag av det lite på träning. Det dröjer nog några veckor till skulle jag säga.

– När man utmanar om allt som vi gjorde förra säsongen så vill man bara göra det igen, göra det ännu bättre. Det är möjligt. 

– Jag har ett starkt driv inom mig och jag vet att mina lagkamrater och staben känner samma sak. Vi har allt som krävs för att utmana om fler titlar.


12 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer