Nunez tacksam för Salahs stöd

Bild till nyheten Nunez tacksam för Salahs stöd
Liverpools nya anfallsstjärna menar att Mohamed Salah spelade en viktig roll i arbetet med att komma över nervositeten under sina första veckor i klubben.

Nyförvärvet Darwin Nunez anslöt till Liverpool med stora förväntningar på sig, dels på grund av prislappen på £64M + £21,3M i prestationsbaserade klausuler, dels som följd av att han har stora skor att fylla efter Sadio Manés övergång till Bayern München.

Anfallaren fick utstå hån på sociala medier efter sina första framträdanden i träningsmatcherna mot Manchester United och Crystal Palace, men han har svarat på bästa möjliga sätt: först smällde han in fyra mål mot RB Leipzig och i helgen var han en stor bidragande faktor till Liverpools seger mot Manchester City med ett inhopp som resulterade i en vunnen straff och ett mål.

– Om jag ska vara ärlig så var jag extremt nervös, till den grad att jag missade även de simplaste passningarna, säger 23-åringen till Sports Center i en intervju som återges av Thisisanfield.com.

– Det var väldigt svårt att vänja sig vid allting till en början. Men laget har sett till att jag är bekväm, jag hade ett samtal med Salah som verkligen var till stor hjälp. 

– Sedan med brassarna och Luis Diaz som också är ny här. Det är verkligen svårt att komma till en så stor klubb som Liverpool utan att känna press. Jag kände det verkligen. 

– Klopp har pratat mycket med mig, han pushar mig framåt hela tiden och jag känner att han litar på mig. Mitt mål är att betala tillbaka för det förtroendet på planen. 


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer