Bild till nyheten Lånekollen: Tävlingssäsongen igång
För flera utlånade spelare innebar den gångna helgen starten av säsongen 2022/23.

England

The Championship

Rhys Williams startade för Blackpool som premiärspelade hemma mot Reading. Mittbacken spelade hela matchen och hjälpte laget till en 1-0-seger.

League One

Conor Bradley spelade även han 90 minuter i helgen då han fick förtroendet från start för Bolton i ligapremiären mot Ipswich Town. Matchen slutade 1-1 och det var Bradley, i en framskjuten roll på högerkanten, som vann straffen som ledde till Boltons mål.

– Fysiskt lärde han sig mycket, det är fysiskt krävande att spela för oss på den positionen, sa manager Ian Evatt efter matchen.

– Han hade några riktigt fina aktioner, särskilt i första halvlek där han var väldigt solid defensivt. I andra halvlek, när vi ville han han skulle trycka upp mot bortre stolpen så syntes det att vi tappade lite energi. Det kommer att bli bättre ju fler matcher vi spelar. Han är en spännande spelare.

League Two

För James Balagazi slutade premiären med Crawley Town i en uddamålsförlust (1-0) mot Carlisle United. Han tog plats i startelvan och lämnade planen efter 69 minuters spel.

I samma division blev Adam Lewis sittandes på bänken hela matchen när Newport County spelade 1-1 borta mot Sutton United. Även Vitezslav Jaros blev utan speltid när Stockport County förlorade med 3-2 mot Barrow.

Polen

I tredje omgången av den polska högstaligan fick målvakten Jakub Ojrzynski sitta på Radomiak Radoms bänk matchen igenom, motståndare var Gornik Zabrze som vann med 3-0.

Österrike

I fredags spelade Billy Koumetio 90 minuter för Austria Wienna II i en 4-2-förlust mot Blau-Weiss Linz i andradivisionen.

Källa: Liverpoolfc.com.