– Förhoppningsvis ingen fara med Konate

Bild till nyheten – Förhoppningsvis ingen fara med Konate
Ibrahima Konate tvingades utgå skadad i förlusten mot Strasbourg, men Jürgen Klopp är hoppfull om att det inte rör sig om någonting allvarligt för mittbacken. Han förklarar även varför Curtis Jones och Naby Keita inte fanns med i matchtruppen.

Tidigt i andra halvleken mot Strasbourg blev Ibrahima Konate liggandes i gräset efter en smäll som såg ut att ha tagit mot knät. Fransmannen, som grinade rejält illa, gjorde ett försök att spela vidare men haltade några minuter senare av planen. 

– Vi vet inte exakt hur det ser ut för Ibou, men det verkar inte vara någon större fara, säger Jürgen Klopp till Liverpoolfc.com.

– Jag hoppas att vi tog ut honom i rätt läge. 

I samma intervju berättar managern att Curtis Jones och Naby Keita var tänkta att spela men att de stoppades av skada och sjukdom.

– Naby är sjuk och Curtis hade en liten känning, vi ville inte ta några risker. Helt plötsligt spelar vi med ett väldigt ungt lag mot ett riktigt starkt Strasbourg. 

Keita förväntas vara redo till ligapremiären mot Fulham på lördag. Osäkrare är det med Jones.

– Naby är sjuk så nej, svarar Klopp på frågan om någon av spelarna riskerar att missa premiären.

– När det gäller Curtis så får vi se. Det var ingen smäll han fick, då börjar man alltid fundera över vad det kan vara. Vi hade inte mycket tid på oss, han kände av det idag, han ville verkligen spela men medicinska staben sa nej. Vi måste undersöka honom närmare. 

– Vi ska göra det imorgon och då kommer vi att veta mer.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer