Hoppas inleda säsongen med en pokal

Bild till nyheten Hoppas inleda säsongen med en pokal
Harvey Elliott hoppas att laget kan studsa tillbaka efter förlusten mot RB Salzburg med en seger mot Manchester City på lördag.

Liverpools fjärde träningsmatch denna sommar slutade i förlust. Harvey Elliott menar att de röda stod för en insats som innehöll flera positiva aspekter inför lördagens Community Shield-match mot Manchester City.

– Om man ser till hela matchen så visade Salzburg att de är ett riktigt bra lag. De har varit tillbaka lite längre än oss och deras säsong är redan igång. De förtjänar beröm, de gjorde en bra match och det var ett bra test för oss inför helgens match mot City som kommer bli ett nytt tufft test, säger Liverpools nummer 19 till klubbens officiella hemsida.

– Vi tog fina steg framåt men tyvärr kunde vi inte ta hem en seger. Det finns dock mycket positivt som vi kan ta med oss, även negativa delar som vi måste reflektera över och se till att rätta till inför helgen. Vårt största problem var våra avslut och förmågan att ta vara på chanserna. 

– Vi skapade mycket men hade inte turen på vår sida. Vi lyckades åtminstone skapa chanserna men det var synd att vi inte tog till vara på dem. Förhoppningsvis kan vi jobba på de under de kommande dagarna och se till att vi gör rätt för oss när det väl gäller mot City.

– Det är bra stämning i omklädningsrummet. Det är aldrig härligt att förlora men vi kan ta med oss mycket som var positivt.

På lördag väntar alltså säsongens första tävlingsmatch mot Manchester City på King Power Stadium i Leicester. Elliott hoppas på bästa möjliga start på säsongen.

– Det är härligt att inleda säsongen med en chans att vinna en pokal. Vilka är bättre att inleda mot än City? Det blir ett bra test för oss.

– Vi måste se till att återhämta oss nu, fundera på hur City kommer att spela och se till att vi är redo, vilket jag är säker på att grabbarna är.

– Vi ser fram emot matchen och förhoppningsvis kan vi kliva ur startblocken med en pokal. Sedan hoppas jag att vi gör en fin insats mot Fulham och startar ligaspelet med en seger. Men nu är det fokus på City som gäller. 


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer