Alisson närmar sig comeback

Bild till nyheten Alisson närmar sig comeback
Jürgen Klopp har kommit med en skadeuppdatering gällande Alisson Becker.

Alisson har inte varit i spel sedan sommarens första träningsmatch mot Manchester United på grund av skada. 

Imorgon väntar en ny träningsmatch, denna gång med RB Salzburg som motståndare och inför matchen har Jürgen Klopp pratat om vilken utmaning han förväntar sig och läget i truppen.

– En tuff sådan. Säsongen i Österrike har redan börjat så de är såklart i en helt annan fas än oss, det kommer vi att märka, säger Klopp till Liverpoolfc.com.

– Tre dagar senare har vi vår första stora match för säsongen, så vi kommer att behöva göra förändringar. Jag hade önskat att vi kunnat använda alla spelare men jag har endast haft ett kort samtal med Dr Sarah som sa till mig att det finns lite känningar här och var. 

– Eftermiddagspasset idag blir viktigt, men jag vet inte vilka som kan vara med. Vi får se. Det är försäsong så vi måste ta oss igenom det. 

– Diogo (Jota) är inte här men av de som är skadade men med oss här så är Ali närmast. Han kommer inte spela mot Salzburg men sedan får vi se. Han är nära att vara tillbaka.

– Från nu och fram till klockan 17:00 kommer jag att vänta på meddelanden för att se vilka som kan träna i eftermiddag. Sedan får vi se till matchen imorgon. 

– Som med alla träningsmatcher så är det viktigt ur ett fysiskt perspektiv, även taktiskt. Vi måste växa in i det igen. 


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer