– Kan bli bästa beslutet i karriären

Bild till nyheten – Kan bli bästa beslutet i karriären
Sadio Mané berättar att han redan förra året bestämde sig för att lämna Liverpool i jakt på nya utmaningar.

När den långa och händelserika säsongen 2021/22 var till ända började det spekuleras i att Sadio Mané önskade att lämna Liverpool. Efter några veckor fick han sin önskan igenom då Bayern München köpte loss honom. 

I en intervju med BBC förklarar Mané varför han alltid söker efter nya utmaningar i livet.

– För min egen del var det rätt tid att lämna. Om man ser på mitt liv så kommer jag från en liten by där livet alltid var en utmaning, sedan dess har jag alltid varit sådan, säger han.

Redan förra året meddelade Mané till Jürgen Klopp att han ville lämna Liverpool. 

– Jag pratade med tränaren förra året och förklarade vad jag ville. Det var inte lätt, men ibland måste man fatta sådana beslut. Det kan bli det bästa beslutet jag fattat i karriären så här långt. 

– När Bayern kom till mig och visade deras projekt blev jag väldigt imponerad. Det är en av de största klubbarna i världen och om man spelar i ett lag som slåss på alla fronter är det allt ett lätt val. 

Ingen schism med Salah

Under åren i Liverpool har det i vissa perioder spekulerats i att Mané och Salah inte drar jämnt. Mané menar att det är media som försökt att skapa en story.

– Jag har hört att det ska finnas en rivalitet där. Jag själv ser det inte som att jag har någon rivalitet med någon spelare om jag ska vara helt ärlig, säger senegalesen i en intervju med Goal.

– Vi har en bra relation och skickar ofta sms till varandra. Jag tror att media alltid försöker att förvärra saker. Du kan fråga vem som helst i de klubbar jag varit i, jag har alltid en bra relation med spelarna.


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer