West Ham intresserade av Oxlade

Bild till nyheten West Ham intresserade av Oxlade
Alex Oxlade-Chamberlains framtid på Merseyside är osäker och med bara ett år kvar på kontraktet – och ytterst sporadiskt med speltid under den andra delen av förra säsongen – kan en flytt bli aktuell. Nu uppges West Ham vara intresserade.

I den stora konkurrensen på Liverpools mittfält blev gångerna bara färre och färre som Jürgen Klopp valde att spela Oxlade-Chamberlain under våren och med bara ett år kvar på kontraktet skulle The Reds mycket väl kunna överväga en transfer för att inbringa kapital samtidigt som "Ox" kan få chansen till mer speltid i en annan klubb. 

På sociala medier florerar nu ett rykte bland flera etablerade West Ham-konton att David Moyes och "Hammers" ska vara intresserade av Oxlades tjänster. Klubben försöker få till en deal med Jesse Lingard, som släpptes av Manchester United, men ska även se Oxlade som ett spännande alternativ till mittfältet. 

Enligt uppgifterna är klubben redo att betala omkring £10 miljoner vid en eventuell affär. 

Liverpool ersätter med yngling från Villa?

Med Oxlade ut skulle Liverpool mycket väl kunna komma att fylla på med en mittfältare och även om flera fans har Jude Bellingham som det stora drömnamnet tyder allt på att han först kan vara aktuell nästa sommar. 

Istället ryktas det om att Liverpool följer utvecklingen för 18-årige Carney Chukwuemeka i Aston Villa. Den talangfulle mittfältaren har redan getts speltid i 16 matcher under ledning av Steven Gerrard men har tackat nej till klubbens senaste kontraktsförslag. 

Det nuvarande kontraktet går ut nästa sommar och skulle Aston Villa hålla kvar honom till dess väntar bara ett utbildningsbidrag på omkring £400.000, något som kan intressera Villa till en affär redan i sommar.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer