– Njuter av vår fotboll

Bild till nyheten – Njuter av vår fotboll
Trent Alexander-Arnold är glad över att vara tillbaka på planen tillsammans med Mohamed Salah.

Trent Alexander-Arnold och Mohamed Salah har under de senaste åren byggt ett starkt band dem emellan ute till höger i Jürgen Klopps lag. I träningsmatchen mot Crystal Palace visade de återigen prov på fint samspel när högerbacken assisterade till Salahs 2-0-mål.

Målet kom i den andra halvleken efter att lagkapten Jordan Henderson skruvat in 1-0 på ett sätt han gjort många gånger förr.

– Hendo har det där skottet i verktygslådan, han har gjort det ofta, säger Alexander-Arnold till Liverpoolfc.com.

– Det är hans grej nu för tiden. Ett riktigt bra avslut. Det var ett bra spel efter en fast situation, vi har jobbat på att få bollen tillbaka in i straffområdet. 

– Sedan det andra målet, jag och Mo samspelade ute till höger. Vi njuter av vår fotboll igen och hittar tillbaka till varandra efter lite tid på varsitt håll. Det kändes skönt att göra en assist igen och att få vinna vilket är det allra viktigaste.

Jürgen Klopp var mer än nöjd med vad laget fick ut av matchen på Singapore National Stadium. Alexander-Arnold håller med.

– Det finns mycket positivt att ta med sig, vi gjorde många byten så att alla fick minuter i benen. Vår intensitet var där. Det var det managern sa inför matchen, oavsett om man spelar 45, 30 eller 15 minuter så är det bara att gå ut och ge allt. 

– Alla som spelade gjorde det bra. Det är vad försäsongen handlar om, att hitta formen igen och känna av intensiteten. 

2-0-segern avslutade resan till Asien där Liverpool spelat två matcher inför mer än 50 000 åskådare.

– Under de senaste två åren har vi spelat många matcher bakom stängda dörrar, så alla supportrar som är på plats betyder allt för oss. Att känna av stödet här var fantastiskt, säger Alexander-Arnold.

– Stödet har funnits där hela resan. Jag vill tacka alla som har kommit för att stötta oss och de som tittat på hemifrån.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer