Toppklubbar ville låna Elliott

Bild till nyheten Toppklubbar ville låna Elliott
Harvey Elliott inledde förra säsongen som en bofast del på Liverpools mittfält men efter skräckskadan på Elland Road hade han svårt att slå sig tillbaka in i elvan. Inför årets säsong var flera toppklubbar intresserade av att låna 19-åringen – men varken Liverpool eller Elliott var intresserade av en sån lösning.

Det är Paul Joyce på The Times som skriver att flera "etablerade klubbar i Premier League" under sommaren varit intresserade av att låna in Harvey Elliott för kommande säsong men att klubben varit helt ointresserade av att ens lyssna på sådana alternativ. 

Spelaren själv har heller inga andra ambitioner än att slå sig in i Liverpools startelva och med tanke på att Elliott var en viktig del av laget redan under förra säsongens inledning är siktet inställt på att vara detsamma nu – speciellt efter att han i lugn och ro fått rehabilitera sig från den hemska skadan mot Leeds. 

Harvey Elliott anslöt dessutom till Liverpools försäsongsträning redan under första dagen, trots att han hade rätt till en längre semester efter landslagsspel med The Young Lions. Något som visar på Elliotts höga ambition inför säsongen. 

Jürgen Klopp pratade också så sent som igår (måndag) om att det av allt att döma inte kommer in någon ny mittfältare under sommarens transferfönster och att när man eventuellt ska överväga en värvning måste man förstå att inköpet av en etablerad spelare också kan hämma utvecklingen för unga talanger som Elliott, Curtis Jones och Fabio Carvalho. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer