Nunez och Carvalho redo för debuter

Bild till nyheten Nunez och Carvalho redo för debuter
Jürgen Klopp har bekräftat att både Darwin Nunez och Fabio Carvalho kommer att finnas med i matchtruppen mot Manchester United och han räknar med att båda gör sina debuter för klubben idag.

Liverpool är på plats i Thailand med en enorm trupp på hela 37 spelare och det är i nuläget endast Diogo Jota som klubben har bekräftat kommer att stå över dagens match mot Manchester United.

Spelare som Alisson Becker, Mohamed Salah, Virgil van Dijk och Trent Alexander-Arnold är alldeles nyligen tillbaka i träning men samtliga kommer att finnas med i matchtruppen enligt Klopp. 

Darwin Nunez och Fabio Carvalho ser också ut att få sina debuter för The Reds – i den nya matchtröjan som presenterades under morgonen. 

– Mer eller mindre alla spelare kommer att få några minuter. Vi har en mix av yngre och mer rutinerade spelare här men förhoppningen är att de flesta ska få spela. Kanske inte alla, men de flesta. 

– Landslagsspelarna (de ovan nämnda, reds anm.) började sin försäsong lite senare men de ser ut att vara helt redo redan också. Så de är absolut redo för lite speltid idag. Vi kommer såklart att göra massvis med byten. 

– Darwin och Fabio kommer också att vara i matchtruppen så det blir en chans för fansen att se dem för första gången. Det är jag övertygad om att de ser fram emot, konstaterade Klopp. 

Matchen har avspark 15.00 och sänds på Viaplay. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer