​Elliott: Vad mer kan man önska?

Bild till nyheten ​Elliott: Vad mer kan man önska?
Harvey Elliott känner sig i fantastiskt slag och har stora förväntningar på de upplevelser försäsongsturnén i Thailand och Singapore kommer att erbjuda.

Liverpool är på plats i Thailand där de kommer att spendera de kommande dagarna som en del av förberedelserna inför den stundande säsongen. På tisdag står en träningsmatch mot Manchester United på schemat och på fredag står Crystal Palace för motståndet i Singapore.

Under söndagen gjorde The Reds sitt första träningspass i Bangkok och efter genomfört pass delade Harvey Elliott med sig av sina tankar kring försäsongen till Liverpoolfc.com.

– Jag har jobbat hårdare än någonsin inför försäsongen, man är medveten om vilken viktig säsong som stundar. Samtidigt har jag sett till att vila också och inte pressa mig för mycket. Jag hittade en bra blandning mellan stenhård träning och några dagars vila för att låta kroppen återhämta sig.

– Balansen har varit bra så jag känner mig i bättre slag än någonsin till starten av denna försäsong, både fysiskt och mentalt. Med allt som väntar härnäst så känns det som att det kommer att bli en fantastisk försäsong.

– Att resa världen runt är en sak men att göra det med Liverpool och få spela för laget inför supportrarna: Vad mer kan man önska?

– Jag är så taggad och hoppas att det kan bli en bra försäsong inför vad som förhoppningsvis blir en lyckad säsong.

Förra säsongen gjorde 19-årige Elliott 11 framträdanden. Det lär ha blivit betydlig många fler om det inte vore för den allvarliga fotskada han ådrog sig under hösten.

– Förra säsongen blev inte som jag hade tänkt mig på grund av skadan, men vi hade en framgångsrik säsong som lag och det är det allra viktigaste, konstaterade han.

– Jag var med och stöttade lagkamraterna och gjorde det jag kunde för att ta mig in i laget igen. Jag tror definitivt att jag kan få mer speltid kommande säsong. Jag ser fram emot det och förhoppningsvis kan jag göra det tillräckligt bra för att ta mig in i laget igen.

– Jag vet att det inte kommer att bli lätt. Vi har nya fantastiska spelare som kommit in i laget och stärkt konkurrensen. Men jag är redo för den konkurrensen och beredd att vara en lagspelare. Förhoppningsvis kan vi ha en lika bra, om inte ännu bättre, säsong än ifjol.

Återförenas med Carvalho

Fabio Carvalho är ett av Liverpools nyförvärv denna sommar. Elliott känner Carvalho väl då de spelade ihop i Fulhams akademi innan engelsmannen flyttade till Liverpool.

– Vi pratade lite inför, han ställde några frågor och sådant. Han är en fantastisk kille och spelare, förhoppningsvis kan han visa det under de kommande dagarna.

– Jag kan inte berömma honom nog. Jag har sagt det så många gånger, men jag ska låta honom visa upp sig, vilket jag är säker på att han kommer att göra. Han är väldigt taggad över att vara här, han har kommit bra in i gruppen.

– Vilken spelare han är. Vi har fått in en superstjärna och jag ser verkligen fram emot att spela ihop med honom precis som vi gjorde förr i tiden. Det kommer bli bra, avslutade Elliott.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer