​– Det var helt fantastiskt

Bild till nyheten ​– Det var helt fantastiskt
Jürgen Klopp menar att bussparaden på Liverpools gator, med enorm uppslutning från supportrarna, såg till att truppen avslutade säsongen på topp trots finalförlusten mot Real Madrid.

Liverpool är på plats i Thailand för försäsongsturnén och Jürgen Klopp har mött pressen. Ett ämne som kom på tal var bussparaden - där cirka 500 000 supportrar hyllade laget - och vad det betydde för spelarna och tränarstaben.

– Det var helt fantastiskt, konstaterade Klopp.

– Hendo sa det efteråt och jag tror vi alla kände så, det var en av de bästa dagarna i våra liv av flera anledningar. Det var självklart stämningen, men det var också känslan av respekt för vad vi alla har gjort under de senaste åren, inte bara förra året utan även längre tillbaka, vi hade inte chansen att fira ligatiteln fullt ut och allt sådant.

– För några dagar sedan fick jag en fråga om hur det kändes att avsluta säsongen med en besvikelse. Jag fick verkligen lov att fundera: besvikelse? Vad menar du? Sedan insåg jag att de menade Champions League-finalen. Jag förstår det, men vår säsongsavslutning var paraden och det var väldigt positivt.

– Jag behövde inte mer bevis på det, men det var definitivt ett bevis på att den här klubben är så extremt speciell och att människorna verkligen lever sig in i vår situation. Jag kan inte sätta ord på det. Det är helt outstanding.

– Nu ska vi göra ett rejält jobb för att få uppleva det här igen. Vi ska göra allt för att ha en anledning till en ny parad nästa år.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer