​Lijnders släpper bok om 21/22

Bild till nyheten ​Lijnders släpper bok om 21/22
Assisterande tränaren Pep Lijnders delar i boken "Intensity" med sig av detaljer från insidan av klubbens arbete under den fantastiska 2021/22-säsongen.

Liverpool meddelar på sin officiella sajt att Pep Lijnders tillsammans med klubbens redaktionschef James Carroll har skrivit boken "Intensity" där de berättar historien om den fantastiska säsongen 2021/22.

Boken ska återge hur tränarstaben och klubben i stort planerade och satte upp mål inför säsongsstarten och sedan får man följa med på resan och genomförandet av nämnda planering. Lijnders lovar detaljer från träningar, taktikmöten och Jürgen Klopps peppande samtal inför matcher.

– Idén kom under försäsongen förra sommaren när vi var på vårt 28 dagar långa träningsläger. James föreslog att det kunde vara en tanke att ha med sig i framtiden, men min omedelbara respons var: "Vi kör! Varför vänta?", säger Klopps högra hand.

– Därefter gick vi all in. Jag hade såklart ingen aning om hur säsongen skulle utspela sig, men jag var fast besluten om att ge allt i det här projektet. Som alltid när vi gör någonting i Liverpool FC så gör vi det till 100 procent.

– Jag beslutade att vi inte ska hålla tillbaka med någonting i boken: det ni läser är det som hände. Jag tror att den här boken passar för alla som älskar sporten.

– Ni kommer kunna läsa om alla beslut, träningar, taktiker, lagmöten och hur Jürgen Klopp motiverar och leder sitt lag, spelarna och staben på ett sätt som ingen annan kan. Vi hade en fantastisk säsong där vi vann två titlar och var nära att vinna ytterligare två.

– Om du vill veta mer, då rekommenderar jag dig att läsa boken. Till alla supportrar vill jag också säga att vi är annorlunda tack vare er.

Klopp skriver förordet

Klopp har bidragit till boken genom att skriva dess förord. Där öser han beröm över Lijnders arbete.

"Pep är unik. Jag har aldrig träffat någon som honom och jag är osäker på om jag kommer att göra det i framtiden. Han är så noggrann och besatt av coachandet: han tror på träningsprocessen med en passion jag aldrig tidigare sett. Det var hans besatthet av att skriva ned allt vi gör som ledde till att detta projekt genomfördes. Den här dagboken, den här boken, vår berättelse om 2021/22," skriver Klopp bland annat.

Boken släpps den 4 augusti men går redan nu att förbeställa.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer