Fortsätter dela ut stipendium på Merseyside

Bild till nyheten Fortsätter dela ut stipendium på Merseyside
Även om Divock Origi lämnar Liverpool i sommar kommer belgaren att fortsätta dela ut ett stipendium vid University of Liverpool som innebär att två studenter årligen kan få skolavgifter och sina omkostnader betalda.

Kärleken från fansen till Divock Origi har varit fullständig under de senaste åren där belgaren blivit synonym med matchavgörande och spektakulära mål. 

Trots bristen på speltid har även Origi själv utvecklat en stor kärlek till staden och sedan en tid tillbaka delar han ut "The Divock Origi Scholarship", något han även fortsätter med trots att han nu lämnar Merseyside för spel i Milano - för AC Milan - istället. 

Stipendiet går till två elever och finns nu att söka för skolåret som inleds efter sommaren. 

För de två elever som tilldelas The Divock Origi Scholarship betalas hela årsavgiften på £9250 samt att det täcker levnadskostnader under året för £3000 i tillägg. 

Totalt handlar det om över 150.000 svenska kronor som Origi avsätter till vardera elev - och det är alltså två elever som tilldelas stipendiet varje år. 

– Jeg vet av egen erfarenhet hur viktigt det är att vi ger människor möjligheter. Jag har stora förhoppningar på kommande generationer och detta är ett litet sätt att hjälpa till för att andra ska uppnå sina mål, sa Origi när stipendiet lanserades.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer