Klart: Bradley lånas ut till Bolton

Bild till nyheten Klart: Bradley lånas ut till Bolton
18-årige högerbacken Conor Bradley – som debuterade för Nordirlands landslag innan han fick chansen i Liverpooltröjan – lånas ut till Championship-nykomlingen Bolton Wanderers nästa säsong.

Pressmeddelandet kommer bara ett par dygn sedan man presenterat jämngamle skotten Calvin Ramsay från Aberdeen som klubbens nye nummer 22.

Conor Bradley debuterade under Klopp så sent som i höstas och har också fått speltid i Champions League med ett inhopp mot AC Milan och i FA-cupen. Totalt blev det fem framträdanden och han gjorde sina saker bra.

Dessutom kan han redan skryta med hela åtta A-landskamper för "The Green & White". 

Trots köpet av Ramsay, som fyller 19 år den 31 juli och 22 dagar yngre än Bradley, så har klubben inte gett upp hoppet om att Conor ska kunna utmana i framtiden.

Lånet till Bolton ses som en perfekt möjlighet att skaffa sig erfarenhet och i Championship kommer han att ställas mot många tuffingar i ett högt tempo. Staden Bolton ligger dessutom bara en timmes bilkörning från Liverpool, vilket innebär att ledarstaben kan hålla ett öga på hans framsteg.

Boltonmanagern Ian Evatt har också uttalat sig kring den säsongslånga värvningen:

– Conor kan bli en fantastisk spelare för oss. Man spelar inte för Liverpool utan att tillhöra eliten och det tycker jag att Conor gör.

– Är han en färdig produkt? Nej. Han är en ung spelare som kommer att blanda och ge, men jag tror att det mest kommer att vara positivt.

– Man tillhör inte Liverpoolstrupp om man inte är exceptionell och han är en stor talang. Att Liverpool väljer oss för Conors vidare utveckling är stort för oss, avslutar Evatt.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer