Här är två som redan ligger i hårdträning

Bild till nyheten Här är två som redan ligger i hårdträning
Spelarna förtjänar att njuta av semestern fram till 4 juli men några är faktiskt redan igång och svettas.

Kompisarna och truppspelarna Leighton Clarkson, 20, och Rhys Williams, 21, är redan igång med hårdkörningen inför 22/23-säsongen. 

Bilden nedan är tagen på de omtalade träningsfälten i spanska Marbella, ett land där duon antagligen också har semestrat en period.

Måndag den 4 juli ska spelarna ställa in sig på AXA Training Centre i Kirkby, utom de som representerat sina landslag under juni i det fullständigt ointressanta Nations League.

Willams och Clarkson tillbringade förra säsongen på misslyckade låneuppehåll i Swansea och Blackburn och återkallades till U23-truppen i januari.

Troligen kommer duon att skickas iväg på nya lån under 22/23-säsongen.

Williams ses i dagsläget som en femte backup i mittförsvaret efter Virgil, Gomez, Matip och Konate, men det är också möjligt att Klopp hellre tar tillbaka nederländaren Sepp van den Berg, som återvänder till försäsongsträningen efter ett framgångsrikt låneuppehåll i Preston North End.

Inleder mot United

När det gäller Leighton Clarkson blir det mer lurigt. Han lånades ut ifjol till Blackburn Rovers i sin födelsestad, klubben han supportat sedan barnsben. Efter bara fem matcher återvände avbröts lånet och han återvände till akademin i Kirkby för att avsluta säsongen med Liverpool U23.

Duon har alltså massor att bevisa när stora delar av truppen samlas igen. och redan den 12 juli startar träningsmatchandet med möte mot Man United i Thailand.

Williams har spelat 19 matcher under Klopp sedan debuten 2020 och Clarkson tre.

Klicka här för att se spelschemat som det är spikat så här långt och här för att se vilka resor svenska supporterklubbens resepartner Ving erbjuder till Anfield. under 22/23-säsongen.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer