Tackar för sig efter tio år

Bild till nyheten Tackar för sig efter tio år
Sheyi Ojo har tagit farväl av Liverpool efter att hans kontrakt löpt ut.

Sheyi Ojo såg mycket lovande ut då han tog sig uppåt i Liverpools akademi hela vägen till A-laget. Väl där ville det sig dock inte riktigt för anfallaren som spenderat de senaste åren på utlån efter utlån utan att få det att lossna.

Nu är tiden i Liverpool över för Ojo. Han har på sociala medier tackat för åren i klubben.

"Jag känner mig lyckligt lottad som fått spela för den här klubben. Det har funnits många stunder och minnen, men det allra viktigaste har varit stödet från supportrarna," skriver han på Instagram.

"Jag kom till Liverpool när jag var 14 år. Jag kunde aldrig ha förutspått vilken resa som inleddes. Både på och utanför planen. Från att spela i akademin till att representera klubben på högsta nivå. Erfarenheterna under åren, i Europa, på resor."

"Bakslagen, skadorna och misstagen. Jag har lärt mig att vara tålmodig. Den fysiska och mentala utmaningen att lånas ut till olika klubbar. Det är en unik historia som jag är tacksam för."

Ojo gjorde totalt 13 A-lagsmatcher för Liverpool. Det var mer än fem år sedan han sist bar den röda tröjan, mot Plymouth i FA-cupen. Vad som väntar härnäst för den snart 25-årige anfallaren återstår att se, men det ryktas om en flytt till Turkiet och Antalyaspor.

Källa: Liverpool.no


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer