Quantcast

Nästa match (Premier League)

Brighton  klubbmärke Brighton (H)

lördag 01 okt 16:00

Hintar om att Mané lämnar

Bild till nyheten

Det må vara en av transfersommarens sämst bevarade hemligheter att Sadio Mané troligen lämnar Liverpool för Bayern München. Och efter gårdagens intervju med Darwin Nunez, när han presenterades som ny Liverpoolspelare, kan vi nog konstatera att senegalesens exit kommer allt närmare.

Det var såklart en väldigt glad Darwin Nunez som pratade med Liverpools mediateam under tisdagen i samband med affären från Benfica blev officiellt presenterad. 

Uruguayanen kommer att ta över Divock Origis nummer 27 och om alla klausuler aktiveras blir han klubbens dyraste värvning genom tiderna. 

I intervjun för Liverpool TV var han också väldigt stolt över att nu bli lagkamrat med flera av världens bästa anfallsspelare. Men det var ett namn han inte nämnde. 

När han började prata om chansen att få spela med sina nya lagkamrater nämndes aldrig Sadio Mané. 

– Jag är väldigt taggad. Det finns många högklassiga spelare i laget. Firmino, en fantastisk spelare, Jota likaså. Luis Diaz, Salah. Att spela bredvid dessa monster kommer vara speciellt för mig eftersom man som barn drömmer om att nå långt. 

Var det bara så att Sadio Mané glömdes bort, eller har en förutsättning för värvningen varit att Sadio Mané nu bara är detaljer från att lämna?

Bannerbild