​– Han har allt vi söker

Bild till nyheten ​– Han har allt vi söker
Jürgen Klopp menar att Darwin Nunez passar perfekt in i Liverpool och ser fram emot att arbeta tillsammans med honom för att han ska utvecklas ytterligare.

Darwin Nunez har skrivit på ett sexårskontrakt med Liverpool, något som verkligen gläder Jürgen Klopp.

– Det är fantastiska nyheter. Jag är väldigt tacksam gentemot alla i klubben som fått detta att hända. Vi har visat beslutsamhet och ambition, säger han till Liverpoolfc.com.

– Darwin är en fantastisk spelare, han är redan riktigt duktig men han har så stor potential att bli ännu bättre. Därför är det mycket spännande. Hans ålder, hans vilja, hans hunger att bli bättre, hans tro på vårt projekt och det vi vill göra som klubb.

– Han är lika taggad som vi är, vilket är en bra grund för en relation, när man uppskattar varandras styrkor. Så är fallet här. Han tycker att vi passar honom och vi känner att han passar in hos oss.

– Han har allt vi söker. Han kan sätta tempot, han bidrar med energi, han kan hota både centralt och från kanten. Han är aggressiv och dynamisk i sina rörelser.

– Han spelar utan rädsla, han är kraftfull. Jag är säker på att han kommer att glädja supportrarna.

– Det är viktigt att alla inser att vi inte får en färdigutvecklad spelare i Darwin. Han är själv medveten om det. Jag älskar hur fokuserad och ödmjuk han är. Vi har redan fantastiska offensiva alternativ och han blir ett av dem nu.

– Det är ingen press på honom. Han har skrivit ett långt kontrakt och vi vill utveckla honom, låta honom växa.

– Han är det senaste tillskottet till den fantastiska LFC-familjen och jag är säker på att våra supportrar kommer att få honom att känna sig som hemma så fort han har Liverbirden på bröstet.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer