– En blandning av Cavani och Suarez

Bild till nyheten – En blandning av Cavani och Suarez
Darwin Nunez ser ut att presenteras som Liverpoolspelare under tisdagen och ska man tro lagkamraten från Benfica, Adel Taarabt, så är det en anfallare med alla attribut man kan önska som ansluter till The Reds.

Adel Taarabt, med förflutet i Premier League genom både spel i Fulham, QPR och Spurs, har tillhört Benfica sedan 2015 och där sett Darwin Nunez växa fram till en av Europas hetaste anfallare. 

Marockanen är också övertygad om att han har allt som krävs för att ta ytterligare steg – och menar att han är en kombination av två landsmän med fantastiska meriter från den största scenen.

– Han är en mix av Cavani och Suarez. Han är en hot i luften men kan också komma löpande in i ytor. När han kom till oss förra säsongen hade vi ganska lite koll och var lite överraskade att vi la så mycket pengar på honom. Men det krävdes en enda träning och sen kunde man känna att en här spelaren kan bli en av de bästa i världen, förklarar Taarabt. 

33-åringen, som också spelade i både Benficas matcher mot Liverpool i Champions League-slutspelet, avslöjar också att han redan då fick känslan av att Jürgen Klopp skulle försöka locka över deras anfallsstjärna. 

– Han (Klopp, reds. anm) kom fram till mig efter en av matcherna och sa "wow, vilken spelare han (Nunez) är", avslöjar Taarabt. 

– Det som jag personligen älskar med Darwin är att han gör allt för att göra mål också. Jag gillar anfallare som vågar vara lite själviska i boxen.

– Han vill inget hellre än att göra mål och gör han inte mål blir han frustrerad och jobbar ännu hårdare. Men han kommer alltid att jobba för sitt lag. Han är i fantastisk form. En riktig maskin. 

– Jag vågar lova att han kommer att göra massvis med mål i Premier League också, avslutar Taarabt.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer