Elliott frisk och redo för spel

Bild till nyheten Elliott frisk och redo för spel
Harvey Elliott lämnade samlingen med det engelska U21-landslaget efter ett positivt Covidtest. Nu är han dock tillbaka i truppen.

Det engelska U21-landslaget är i färd att avsluta kvalspelet till U21-EM. De har redan säkrat sin plats i mästerskapet men har två matcher kvar att spela, mot Kosovo ikväll och Slovenien på måndag.

För Harvey Elliott innebär de två matcherna möjlighet till efterlängtat spel efter att ha missat de två första matcherna denna samling på grund av att ha testat positivt för Covid. 

Landslagstränaren Lee Carsley säger att Elliott är taggad på att få komma ut på planen igen.

– Han frågade om han åtminstone kunde få sitta på bänken eller få några minuter. Det har alltid varit så med Harvey, både på U17- och U19-nivå och här med oss. Han är en spelare som älskar att spela för England och han har alltid gjort det riktigt bra, säger han enligt Mirror.

– Det enda vi måste tänka på är att han ska vara redo att spela, vilket han är. Han är frisk. 

Carsley är imponerad av det han sett av Elliott så här långt.

– Förra samlingen var han strålande både på och utanför planen. Han har haft många upp- och nedgångar under säsongen, så det hade varit härligt för honom att avsluta på topp.

– Han har en fin inställning, han jobbar hårt och är en bra grabb. Han har alla chanser att få lite speltid. Han har tränat med oss de senaste tre dagarna. När han testade positivt för Covid åkte han hem till Liverpool, men så fort han var kvitt det så kom han tillbaka till truppen. 


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer