Mané med sent avgörande för Senegal

Bild till nyheten Mané med sent avgörande för Senegal
Sadio Mané fortsätter att ösa in mål för sitt Senegal och efter ett hattrick senast mot Benin gjorde han i natt det avgörande 1-0-målet mot Rwanda i den 98:e (!) minuten.

Redan mot Benin klev Sadio Mané förbi Henri Camara som Senegals meste målskytt genom tiderna och mot Rwanda i natt ökade han på ledningen.

Matchen såg länge ut att sluta 0-0 men i den 98:e minuten avgjorde Sadio Mané matchen från straffpunkten.

Segern innebär att Senegal fortsätter att toppa sin kvalgrupp till Afrikanska Mästerskapen 2023.

På andra håll i världen fortsatte också landslagsspelandet och i Tyskland spelade England 1-1 i Nations League-spelt. Harry Kane gjorde sitt 50:e landslagsmål för Three Lions men Trent Alexander-Arnold, som är enda Liverpool-spelare i truppen, blev kvar på bänken hela matchen.