– Hade bytt allt mot att spela om finalen

Bild till nyheten – Hade bytt allt mot att spela om finalen
Mohamed Salah har för första gången uttalat sig efter den sura finalförlusten mot Real Madrid i lördags och även om han blickar tillbaka på en fantastisk säsong konstaterar han att han hade bytt all individuell framgång mot att få spela om Champions League-finalen igen.

Liverpool vann både Carabao Cup och FA-cupen den gångna säsongen och för Mohamed Salah blev det storslam på individuell nivå där han dels både vann Skytteligan och Assistligan – men också redan har röstats fram som både journalisternas och fansens bästa spelare under säsongen. 

I ligaspelet missade Liverpool titeln med en poäng och i Paris förlorades Champions League-finalen med uddamålet mot Real Madrid. Och Mohamed Salah konstaterar att han hade bytt alla individuella priser mot att få spela om den där finalen igen. 

– Att prisas av både fansen och journalisterna under samma säsong är något speciellt som jag aldrig kommer att glömma. Men jag hade gärna bytt alla dessa individuella priser mot att få chansen att spela om Champions League-finalen igen. Men jag vet såklart att det inte är så fotboll fungerar, skriver Salah på Twitter. 

Egyptiern hade framförallt ett jätteläge i andra halvlek när en helt fantastisk mottagning satte honom i öppet läge från högerkanten. Men Thibaut Courtois stod för en av sina alla jätteräddningar. 

– Jag kan inte förklara nog hur mycket jag ville få hem den här pokalen till Liverpool igen. Men i slutändan lyckades vi inte. 

– Jag kan inte tacka alla fans tillräckligt för eran enorma support. Det har varit en väldigt lång säsong men det finns ändå en känsla inom mig som önskade att nästa säsong började redan imorgon. 

Det låter som att Mohamed Salah har ännu mer titeltörst inför nästa säsong...


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer