Inget VM för Robertson

Bild till nyheten Inget VM för Robertson
Andy Robertsons Skottland kommer inte att delta i VM 2022 efter förlusten mot Ukraina.

Andy Robertson är en av många spelare i Liverpool som just nu befinner sig på landslagsuppdrag med sina respektive landslag.

Robertsons Skottland gjorde under onsdagen, mot Ukraina, upp om en finalplats i play off-spelet till VM.

Skottland hamnade i underläge i den första halvleken efter ett mål av Andrij Jarmolenko. I den andra halvleken utökade ukrainarna sin ledning till 2-0 genom Roman Jaremtjuk, men skottarna vägrade ge upp - Callum McGregor reducerade till 2-1 med drygt tio minuter kvar att spela, men det räckte inte hela vägen då Artem Dovbyk satte dit 3-1 i den femte tilläggsminuten.

3-1-segern för Ukraina innebär att de tar sig vidare till finalen i play off-spelet till VM medan VM-drömmen för Skottland är över.