Van Dijk: Kroppen är helt redo

Bild till nyheten Van Dijk: Kroppen är helt redo
Virgil van Dijk spelade inte i de två avslutande ligamatcherna, men han slår nu fast att han är helt fit och redo för spel i Champions League-finalen.

Det var i förlängningen i FA-cupfinalen mot Chelsea som Virgil van Dijk klev av planen till följd av en skadekänning. Han missade därefter ligamatchen mot Southampton, i ligaavslutningen mot Wolverhampton var han tillbaka i truppen men blev sittandes på bänken matchen igenom.

Inför lördagens Champions League-final har mittbacken kommit med de goda nyheterna att han känner sig i gott slag samtidigt som han konstaterar att de senaste dagarnas vila var bra för kroppen.

– Jag är redo, kroppen är helt redo. Det är inga problem och jag ser fram emot lördag, säger han till Liverpools officiella hemsida.

– Min kropp har mått bra av lite vila efter att ha spelat så många matcher. Smällen i FA-cupfinalen var kanske ett tecken på att jag behövde lite vila.

– Nu mår jag väldigt bra och ser fram emot vad som förhoppningsvis blir en speciell kväll.

Säsongen har varit lång och intensiv och för Van Dijk har det inneburit 58 spelade matcher, detta efter att ha varit borta under en lång period med en allvarlig knäskada.

– Det har varit ett speciellt år, lite extra med tanke på att jag gjorde comeback. Det har varit ett fantastiskt, och tufft, år. Vi får se vad som händer på lördag, vi njuter av stunden och får se hur det slutar.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer