Klubben stänger av 13 supportrar

Bild till nyheten Klubben stänger av 13 supportrar
Liverpool har gått ut med en tydlig varning till alla som överväger att sälja eller köpa biljetter i andra hand inför lördagens Champions League-final och klubben har idag stängt av 13 personer som nu riskerar att portas från Anfield resten av livet.

I ett officiellt uttalande har Liverpool kallat på uppmärksamhet från det stora sociala medie-företagen som idag agerar som en stor plattform för andrahandsförsäljningen av matchbiljetter. 

Framförallt till lördagens Champions League-final cirkulerar biljetter till hutlösa priser där flera säljare begär omkring 50.000 SEK för en biljett. Biljetter som i många fall köpts av klubben för bara en dryg tusenlapp. 

Dessutom står tusentals fans i kö efter en biljett och flera supportrar som varit på mer eller mindre varenda match under säsongen i både England och Europa har inte ens fått chansen att köpa sina biljetter ännu. 

Klubben har idag meddelat att 13 personer som med någon form av medlemskort eller säsongskort har identifierats i samband med att de försökt att sälja vidare sina biljetter till ockerpriser online. Samtliga riskerar nu att stängas av på livstid från Anfield. 

Liverpool har också bett företag som Twitter, Instagram och Facebook att vara uppmärksamma på konton som säljer biljetter på andrahandsmarknaden och har i dagsläget begärt att få ett 50-tal konton avstängda. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer