– Det var respektlöst mot oss

Bild till nyheten – Det var respektlöst mot oss
Mohamed Salah sa efter semifinalsegern mot Villarreal att han hoppades få möta Real Madrid i finalen. Något som Federico Valverde, i en intervju inför lördagens final, tycker var respektlöst.

När Liverpool säkrade sin finalbiljett till Paris var det fortfarande osäkert om motståndet skulle bli Manchester City eller Real Madrid. I en intervju efter matchen sa Salah att han hoppades på Real. Främst för att kunna utkräva revansch. 

– Jag hoppas vi får Madrid i finalen. De har besegrat oss en gång så låt oss spela mot dem igen, sa Salah efter matchen mot Villarreal. 

Dagen efter stod det klart att det blev Real efter en mirakulös vändning mot City. 

Och inför lördagens final tar startar Federico Valverde nu upp hetsen inför matchen. Han menar nämligen att det var respektlöst av Salah att säga så och att det snarare skulle vara en pik mot att Real skulle vara en lättare motståndare än City i en final. 

– Men får väl tolka det han sa hur man vill. Men jag tyckte det var respektlöst mot oss och hela Real, sa Valverde till Goal. 

– Nu ska vi visa varför vi är i finalen och så ska vi försöka ge våra supportrar ännu en Champions League-trofé att fira.

Mohamed Salah fick i finalen 2018 bytas ut efter en dryg halvtimme sedan Sergio Ramos tacklat hans axel ur led. Det var en tårögd Salah som den gången lämnade planen och ersattes av Adam Lallana. 

Under måndagen twittrade Salah också ut "Vi är inte klara än" – en tydlig passning till alla fans att han hoppas vinna ännu en titel innan säsongen är över.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer