– Kan tänka sig en flytt till Bayern

Bild till nyheten – Kan tänka sig en flytt till Bayern
Precis som i fallet med Mohamed Salah går även Sadio Manés kontrakt ut nästa sommar och efter en fantastisk vår där han blomstrat i rollen som "nummer 9" drar han till sig stort intresse från andra klubbar. Enligt tyska journalister har Bayern München nu intensifierat sin jakt.

Sadio Mané har varit en av Liverpools absolut bästa spelare under våren och även i söndags mot Wolverhampton var det senegalesen som gjorde det viktiga 1-1-målet för att ta Liverpool tillbaka in i matchen. 

Uppgifter har dock gjort gällande att Mané inte varit helt imponerad över Liverpools agerande kring att diskutera ett nytt kontrakt och mycket fokus har legat på anfallskollegan Mohamed Salah. 

Bådas kontrakt går ut nästa sommar och de kan därmed vara aktuella för rena rea-pengarna om de inte skriver nya kontrakt nu. 

Florian Plettenberg på tyska Sky Sports skrev under gårdagen att allt intensivare kontakt nu förs mellan Bayern München och Sadio Manés agenter. 

Bayern vill gärna ha Mané och ser honom som en ersättare till Robert Lewandowski som uttalat att han lämnar klubben. 

Det har även gjorts gällande att Serge Gnabry kan lämna Bayern och med tanke på Sadio Manés flexibilitet i offensiven ser man honom som en perfekt ersättare. 

Övergångssumman skulle troligen landa under €50 miljoner med tanke på att det bara är ett år kvar på kontraktet. 

Plettenberg publicerade uppgifterna kring Mané och Bayern första gången redan 9 maj men har nu alltså nya uppgifter på att båda lägerna kan tänka sig att få till en affär. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer