– Jag är stolt, men säsongen är inte slut

Bild till nyheten – Jag är stolt, men säsongen är inte slut
Jordan Henderson uttryckte sin stolthet över den röda spelartruppen efter att de slutat tvåa i Premier League, en poäng bakom vinnarna Manchester City.

Liverpool vann mot Wolverhampton i den sista omgången av Premier League men Manchester City korades som vinnare efter att ha besegrar Aston Villa med 3-2 på Etihad Stadium.

– Det var en tuff eftermiddag. Jag tycker inte vi spelade så bra som vi kan göra. Det hände endel i första halvlek, vi hamnade i underläge, vilket aldrig är bra, sedan var det mycket nerver, sa lagkapten Jordan Henderson till Sky Sports efter matchen.

– I slutändan tycker jag att vi gjorde det riktigt bra, vi gjorde några fina mål, fortsatte hela vägen och hittade ett sätt att vinna. 

Samtidigt som matchen pågick på Anfield pågick även Manchester Citys match mot Aston Villa. Henderson menar att de rödklädda inte hade någon vidare koll på vad som hände på Etihad Stadium.

– Inte egentligen. Vi hörde publiken fira och så, men jag hade inte så bra koll på resultatet. Det var för mycket jubel från våra supportar och även från Wolves, så jag tappade kollen. Vi försökte fokusera på vad vi behövde göra och vinna matchen, vilket vi lyckades med. 

– Vi kommer vara besvikna. Vi har varit i den här positionen tidigare och det är tufft. Wolves är ett bra lag och vi visste att det skulle bli tufft för oss. Men vi trodde på det hela tiden. Vi hittade en väg till tre poäng men tyvärr var det inte tillräckligt.

Henderson fick en fråga om det var en mix av stolthet och besvikelse efter att ha spelat ihop 92 poäng utan att få fira en titel.

– Ja, grabbarna har gett allt. Man kan inte klaga på så mycket. Vi har gett allt under säsongen in till sista dagen. I januari tror jag alla hade tagit ett scenario där det avgjordes på sista matchdagen. 

– Jag är stolt över grabbarna för vad de har gjort så här långt, men det är inte slut än. Vi har en till match nästa vecka. Vi är besvikna idag. Vi måste gratta Manchester City. Men sedan måste vi rikta fokus mot uppgiften vi står inför nästa vecka. 

– Det är en enormt stor match mot ett bra lag och vi måste nå upp till vår högstanivå om vi ska ta hem titeln.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer