Bilder: Legendarerna slog Man U

Bild till nyheten Bilder: Legendarerna slog Man U
Liverpool och Manchester Uniteds legendarer bjöd på fin underhållning på Old Trafford. Sir Kenny Dalglish lag fick fira en seger efter bland annat två mål av Mark Gonzalez.

Liverpool och Manchester Uniteds legendarlag drabbade idag samman på Old Trafford i det första av två möten planerade i år.

Sir Kenny Dalglish ledde Liverpool som startade med följande lag: Dudek; Kvarme, Carragher, Xavier, Aurelio, Pennant, Diao, Le Tallec, Rodriguez, Downing, Voronin.

Den första halvleken slutade mållöst och i paus gjorde King Kenny nio byten och i den andra halvleken tog matchen fart på allvar. The Reds elva efter paus: Westerveld; Wright, Carragher, Aurelio, Enrique; Benayoun, Garcia, Sissoko, Gonzalez; Pongolle, Kuyt.

Tidigt efter paus gav Luis Garcia The Reds ledningen när han passerade målvakten Van Der Gouw i United-målet och rullade bollen i nät.

Strax efter målet slog Dimitar Berbatov till med ett kvitteringsmål från straffpunkten. 2-1 till Liverpool kom tack vare en mycket fin frispark signerad Mark Gonzalez.

Gonzalez gjorde sitt andra mål för dagen på tilläggstid och fastställde slutresultatet till 3-1 till Liverpool.