– Min prio är att ta poäng åt Aston Villa

Bild till nyheten – Min prio är att ta poäng åt Aston Villa
Med match både mot Liverpool förra veckan, City på söndag och Burnley - som är indragna i bottenstriden - igår har Aston Villas senaste matcher handlat mer om konsekvenser för andra lag. Men nu understryker Steven Gerrard att hans enda fokus inför helgen är att avsluta bra för Villas skull.

– Vi har tre massiva poäng att spela för i helgen och chansen att avsluta säsongen med en riktigt häftig insats. Det vore härligt om vi kunde ge våra fans en sån upplevelse på söndag, understryker Gerrard. 

– Vad gäller Liverpool (och att poäng för Villa kan hjälpa Liverpool till titeln, reds. anm) så förstår jag fullt ut att det blir skriverier i media kring det och att det frågas om det hit och dit. De är involverade i titelracet och jag hade en lång och fantastisk tid där. 

– Men återigen. Den här helgen handlar om att jag vill göra något stort för Aston Villa och våra supportrar. Sen är det klart att det är fantastiskt om det hjälper Liverpool. Men min prio är att ge Aston Villa fler poäng. 

Gerrard passar också på att hylla både Liverpool och City inför avgörandet och menar att Jürgen Klopp och Pep Guardiola idag är på en helt ensam nivå. 

– När jag var i Premier League som spelare pratade man först om "Big 4" eller "Top 6". Om jag ska göra en kortfattad analys av läget sedan jag kom tillbaka (som tränare) är detta dock två lag på en egen nivå. Liverpool och City är överlägset de bästa lag vi mött. 

– De levererar vecka in och vecka ut och har fantastiska tränare. De har jobbat smart över en lång period och värvat in fantastiska spelare. 

Ja du, Stevie. Lös du gärna poängen för Villas skull. Bara du lovar att lösa dem!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer