De dömer i söndagens titelstrid

Bild till nyheten De dömer i söndagens titelstrid
Det blir Michael Oliver som håller i pipan på Etihad i Manchester medan Anthony Taylor kommer att ansvara för dömandet på Anfield där Liverpool tar emot Wolverhampton.

Premier League har idag publicerat vilka domare som kommer att döma i den avslutande omgången och det blir två rutinerade herrar som får ansvar för titelavgörandet. 

Anthony Taylor kommer att vara rättsskipare på Anfield där han stöttas upp av Gary Beswick och Adam Nunn på sidlinjerna medan det blir Stuart Attwell som sköter skärmarna i VAR-rummet.

På Etihad i Manchester ges förtroendet till MIchael Oliver som assisteras av Stuart Burt och Simon Bennett. VAR-domare till den matchen blir Darren England.

Både Anthony Taylor och Michael Oliver blev i veckan också uttagna, som de enda domarna från England, att döma vid vinterns VM-slutspel i Qatar. 

Vid samma utnämning kunde Premier League konstatera att ingen VAR-domare togs ut från England till mästerskapet. Från alla andra Topp 5-ligor i Europa kommer det däremot att finnas representation vid skärmarna. Något som kan tolkas som en passning att arbetet inte gjorts bra nog. 

Hela trion som lägger pipan på hyllan efter säsongen - Mike Dean, Martin Atkinson och Jon Moss - får också var sin match i omgång 38. 

Dean dömer Chelsea-Watford, Atkinson dömer Palace-United och Moss dömer Leicester-Southampton. Samtliga matcher är de tre som på förhand betyder absolut minst under slutrundan. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer