– Vi ska göra det så spännande vi kan

Bild till nyheten – Vi ska göra det så spännande vi kan
Joel Matips 2-1-mål på St Mary's igår betyder att titeldrömmen lever för The Reds när säsongen avslutas på söndag. Mittbacken är samtidigt medveten om att det krävs hjälp från Aston Villa – men menar att det enda Liverpool kan göra är att fokusera på sin uppgift och besegra Wolverhampton.

– Vi kan bara göra vårt bästa nu. Vi ska spela vår match och fokusera på den. Vi ska försöka göra det så spännande som möjligt, sa mittbacken till klubbens officiella hemsida. 

– Vi kan inte tänka på något annat än vår uppgift. Det är tufft som det är att möta Wolves och det kräver all vår koncentration. Det enda som är i våra händer är hur den matchen slutar. 

– Det kommer vara tufft nog som det är. Om vi då mentalt är iväg på andra tankar och andra matcher kommer det bli ännu svårare, förklarar han.

Matip hyllar också alla spelare som kom in i elvan inför matchen mot Southampton och såg till att hålla drömmen vid liv. 

– Det var en extrem utmaning för alla. Det var många spelare utan rytm men samtliga spelade direkt från första stunden med den kvaliteten som vi vet alla besitter. Det här såg ut som en startelva som alltid hade spelat tillsammans, konstaterar 30-åringen. 

Den som imponerade mest på Matip var dock Minamino. 

– Det är verkligen helt fantastiskt. Alltså hela hans match. Han var tillgänglig varenda sekund. Gav allt hela tiden. Han var alltid ett alternativ när du behövde någon att passa och han var hela tiden ett hot mot deras backlinje. 

– Han var helt enkelt helt briljant. 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer