Guardiola tror på guld för City

Bild till nyheten Guardiola tror på guld för City
Manchester City tappade poäng mot West Ham och om Liverpool går rent i sina sista två matcher kan The Reds ta sig förbi till ligatiteln om City även tappar poäng mot Aston Villa på söndag. Men Pep räknar med ett starkt City när det är dags för avgörandet.

– Vi gör det bra mot ett starkt West Ham. Vi kommer tillbaka och tar en poäng på deras hemmaarena. Det är en viktig poäng, konstaterade Pep efter matchen. 

Han tror också att det blir ett helt annat City som kommer till spel på söndag.

– Nu har vi en vecka där vi kan vila helt och hållet. Vi kan släppa tankarna på allt och ta 2-3 dagar där vi inte ens fokuserar på fotbollen. Sen får vi några dagar till att förbereda oss på det som blir vår stora final för säsongen. Det är vår final för att vinna ligatiteln. 

City har under säsongen kritiserats för en hel del tomma stolar på Etihad. Men nu menar Pep att det ska vara en kokande arena när Steven Gerrards Aston Villa kommer på besök. 

– Våra fans kommer att hjälpa oss. Och vi ska hjälpa dem att få upp humöret genom att göra en bra match. Jag kan försäkra er att Etihad kommer att vara utsålt, sa Pep efter matchen. 

I säsongsavslutningen möter Liverpool Southampton under tisdagen och Aston Villa, som Liverpool behöver hjälp av, spelar mot Burnley på torsdag. Innan allt sen avgörs på söndag när Liverpool gästas av Wolves och Villa, som sagt, åker till Manchester för möte med City.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer