Hendo: Vi kan inte slappna av

Bild till nyheten Hendo: Vi kan inte slappna av
Jordan Henderson understryker vikten av att spelarna verkligen ger allt in i det sista för att slutspurten av säsongen ska bli en lyckad sådan.

Efter att ha säkrat en finalplats i Champions League tidigare i veckan väntar ikväll en ligamatch mot Tottenham för kvadrupeljagande Liverpool.

"Vårt huvudsakliga mål har inte förändrats. Vi vill vinna så många matcher som möjligt och se var det tar oss," skriver lagkapten Jordan Henderson i matchprogrammet.

"På längre sikt måste dock vår ambition vara att slå samman alla olika delar som bidragit till denna säsong och försöka att bli ännu bättre. Vi kan inte slappna av, varken på eller utanför planen."

"Sekunden vi börjar tro att det som händer just nu på något sätt är normen, att vi kan ta det för givet, så kommer vi att svika oss själva."

"Det hårda arbetet slutar inte nu, om något så måste vi jobba ännu hårdare. Vi måste bygga vidare på den sammanhållning som varit helt avgörande för allt vi gör och vi måste fortsätta att lära oss av de misstag som är oundvikliga på en sådan här typ av resa."

"Vi måste också fortsätta att ge våra motståndare lika mycket respekt som de ger oss. Vi behöver ingen påminnelse vad gäller detta, men om vi hade behövt det så var sättet som Villarreal presterade i första halvlek tidigare i veckan en sådan."

"Verkligheten är att fotbollen på högsta nivå skapas av lag och individer med fantastiska kvaliteter och det gäller verkligen för dagens motståndare, Spurs, som kommer till Anfield med sina egna ambitioner."

"Managern sa nyligen någonting som jag tror är ett nyckelbudskap för resterande delen av säsongen, han konstaterade att det kommer att vara stunder där vi som lag måste lida och att när det händer, då måste vi reagera."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer